AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 22:04
Lykkelig Ighalo: Min drøm er gået i opfyldelse

30-årige Odion Ighalo virkede mildest talt glad, da han udførte sit første interview, siden hans leje-aftale med Manchester United blev forlænget.


Manchester United besluttede sidste uge at forlænge leje-aftalen med den nigerianske angriber Odion Ighalo til januar 2021, hvilket var til stor begejstring for Ighalo selv.

Corona-pausen har i løbet af angriberens United-tid tyndet markant ud i antallet af kampe Ighalo har nået for klubben, hvorfor det var helt fantastisk for ham at få nyheden omkring, at hans ophold nu varer til januar 2021.

I et interview med Sky Sports udtrykte nigerianeren sin store glæde og forløsning.

- Jeg er meget lykkelig. Det er en drømme-aftale for mig, og jeg er top-motiveret til at komme i gang. Siden den første dag jeg kom her, har jeg gjort det meget klart, at jeg vil gøre alt, hvad der skal til for at blive.

- Som jeg allerede har sagt, så så har jeg været fan af klubben, siden jeg var helt lille. Nu har jeg forlænget min aftale her, hvilket gør mig endnu mere forbundet og engageret i klubben, fordi jeg ikke skal hjem i næste uge eller noget i den stil.

Næste gang Ighalo kan forventes at ses i aktion er den 20. juni, hvor United gæster Tottenham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED