Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2021 20:04
Lykkelig Arsenal-profil: Det er den bedste dag i mit liv

Smilet gik fra det ene øre til det andet på Arsenals Emile Smith Rowe efter den flotte sejr over Tottenham.


Han er en del af Arsenals unge kuld og håb for fremtiden. Søndag blev han Man of the Match i lokalopgøret mod Tottenham på Emirates.

Der er selvfølgelig tale om Emile Smith Rowe, der var her, der og alle vegne for The Gunners, da man besejrede ærkerivalerne med 3-1.

Smith Rowe scorede kampens første mål efter 12 minutters spil, da Bukayo Saka sendte en cutback-aflevering i fødderne på Arsenals nummer 10, som var usvigelig sikker i sin afslutning.

Senere lagde det unge stjerneskud også op til Pierre Emerick Aubameyangs scoring, hvor han fandt Arsenal-stjernen med en aflevering lidt tilbage i feltet.

I sit post-match interview var Smith Rowe derfor også i vældig godt humør og holdte sig ikke tilbage med de store ord, da han blev spurgt til opgøret.

- Det er muligvis den bedste dag i mit liv.

- Jeg har altid drømt om at score mod Tottenham i et North London Derby. Min familie er her... Så det er bare den bedste følelse nogensinde.

Da Smith Rowe og TV-reporteren kommer ind på selve målene, fortæller det unge talent, at han har knoklet i den seneste tid til træning for at blive skarpere. Den ekstra træning gav så pote for The Gunners søndag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE