Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 08:45
Lukket for kasseapparatet: Klopp forventer ikke flere Liverpool-transfers

Jürgen Klopp tvivler på, Liverpool kommer til at hente flere spillere i transfervinduets sidste uge.


Transfervinduet er gået ind i sin slutfase med kun en uge tilbage, men hvor det uden tvivl bliver hektisk hos ærkerivalerne fra Manchester United, så forventer Liverpool ikke flere store handler.

Det fortalte Jürgen Klopp forud for mandagens storkamp mod Arsenal.

- Jeg forventer ikke meget, hvis jeg skal være ærlig. Situationen med midterforsvaret er dækket med tre klasseforsvarere, en række unge spillere samt Fabinho, hvis vi får brug for ham. Pludseligt kan alle tre være skadet, men vi kan ikke ændre på det i transfermarkedet. Det er ikke muligt, og vi kommer ikke til at forsøge, fortæller Jürgen Klopp til Goal, selvom man er en midterforsvarer mindre efter salget af Dejan Lovren tidligere på sommeren.

Medmindre en eller flere profiler bliver ramt af skader, så regner manageren ikke med flere signings.

- Hvis situationen fortsætter, som den ser ud nu, så nej, der kommer ikke til at ske noget. Vi er på et godt sted med truppen, men der kan stadig komme en række spillersalg, siger Klopp.

Rhian Brewster, Loris Karius, Marko Grujic og Harry Wilson er blandt spillerne, som endnu kan nå at forlade Anfield før deadline day næste mandag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED