AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 15:32
For at lukke hullet: Her er fem midterforsvarere Manchester City kan købe til januar

Manchester Evening News er kommet med sit bud på fem forsvarsspillere, som Pep Guardiola kan hente i vintertransfervinduet.


Der er et hul på otte points til Liverpool, der skal lukkes, men skal det ske, bør Manchester City forsøge at lukke hullet i midterforsvaret.

Skaden til Aymeric Laporte har vist sig at være katastrofal for de forsvarende mestres titelaspirationer, og Pep Guardiola begræder formentligt, at man ikke hentede en erstatning for Vincent Kompany.

Titelræset sidste sæson viste, at Manchester City var i stand til at indhente Liverpool, men oddsene ville blive dét bedre, hvis man investerede i en forstærkning i vintertransfervinduet.

Derfor har Manchester Evening News forsøgt sig med fem bud på midterforsvarere, som The Citizens kan forsøge at hente.

Nathan Ake - Bournemouth

Den hollandske forsvarer har siden skiftet fra Chelsea udviklet sig til fast mand under Eddie Howe, og hans præstationer skulle angiveligt også have vakt interesse hos sin gamle klub samt Manchester City.

Der er dog rygter om, at han vil koste op mod £45 millioner eller mere. Bournemouth er ikke idioter og skuer selvfølgelig også til den pris, som Manchester United betalte for Harry Maguire.

Milan Skriniar - Inter

Skriniar skulle angiveligt ikke være meget for at forlade Inter Milan, hvis man skal tro hans tidligere udtalelser til transferrygterne om hans fremtid.

Men det er ikke hver dag, man får chancen for at spille under en toptræner som Pep Guardiola, og den italienske presse mente at vide, at Manchester City havde udset sig slovakken som et stort transfermål denne sommer.

Det kan ikke have ændret sig sidenhen, men billig bliver han ikke.

Ruben Dias - Benfica

Dias er blevet fast mand i det portugisiske midterforsvar, som senest vandt Nations League, og det er nok kun et spørgsmål om tid, før Benfica vælger at indkassere på den 22-årige forsvarer.

Det store spørgsmål er prisen;  Der er rygter om forskellige frikøbsklausuler.  Nogle medier fastholder, at den stadig er på €60 millioner, mens andre skriver, at Benfica har hævet den via en kontraktforlængelse.

Caglar Söyüncü - Leicester

Når man ikke har råd til Harry Maguire, kan man jo altid købe manden, der erstattede ham.

Vi ved ikke, om det er logikken bag, men flere engelske medier melder i hvert fald om interesse i den tyrkiske landsholdsspiller fra Citys side af.

Han har startet sæsonen flot, men man kan vist ikke bebrejde The Foxes, hvis de ikke er villige til at sælge endnu en midterforsvarer og fast starter på et halvt år.

Ibrahima Konate - RB Leipzig

RB Leipzig har et væld af spændende spiller, og deres midterforsvar er ingen undtagelse.

20-årige Ibrahima Konate er blandt Bundesligaens mest lovende centre-backs sammen med Dayot Upamecano, som også rygtes til Gud og hver en storklub.

Vi har dog ikke hørt noget om, at Konate skulle have ligeså massiv en frikøbsklausul som makkeren i defensiven, så han ville efter alt at dømme blive den billigste mulighed for Manchester City af de to.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED