Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 22:53
Lukaku slår til igen: Redder tam aften på Stamford Bridge

Der var ikke champagnebold på menuen, da Chelsea besejrede Zenit Skt. Petersborg i Champions League.


De forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea åbnede deres gruppespil mod Zenit Skt. Petersborg på Stamford Bridge.

Selvom et feststemt hjemmepublikum mindede alle om at de var Champions of Europe, så var der ikke meget festfyrværkeri over Chelseas indsats i kampen, der endte med en smal 1-0-sejr.

Kampens eneste scoring faldt efter 69 minutter, da Cesar Azpilicueta hældte et skarpt indlæg ind i panden på Romelu Lukaku, der nu er på 7 mål i 6 kampe for klub og landshold i denne sæson. Intet mindre end imponerende.

Historien om opgøret var også at Tuchels tropper var en smule fastlåste kreativt, men trods det lidt statiske spil, så formåede man selv at holde Zenit fra fadet.

Gæsterne fra Rusland var godt klar over at det handlede om at forsvare sig til point, men mission mislykkedes takket være en formstærk Lukaku, der altså gav Chelsea-fansene noget at juble over efter en ellers tam affære.

Næste opgave for dem venter i weekenden, hvor Tottenham tager imod dem i et vaskeægte London-derby.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE