Lukaku og Smalling ødelagde Watfords sejrsstime

Af Mads Bye Marboe
15.09.2018 Kl. 18:24
Manchester United hentede lørdag aften en 1-2-sejr ude over Watford på scoringer af Romelu Lukaku og Chris Smalling.

Watford og Manchester United har fået to vidt forskellige begyndelser på sæsonen. Watford havde inden opgøret mod De Røde Djævle vundet samtlige fire kampe i sæsonen, mens United omvendt havde taget bare seks point.

Watford tegnede sig da også for opgørets første store chance, da lidt klumpspil efter 16 minutter endte med, at Troy Deeney kunne afslutte fra kanten af feltet. Afslutningen sad dog forholdvis centralt i målet, hvorfor David De Gea kunne vippe bolden over mål.

Gæsterne begyndte til gengæld at tage styringen over opgøret, og det var også Jose Mourinhos tropper, som skulle komme foran. 35 minutter var der spillet, da et indlæg fra Ashley Young sejlede hele vejen ind foran mål, hvor Romelu Lukaku var fri og kunne passere Ben Foster med maven.

Værterne var på vej mod sæsonens første nederlag, og det skulle blive endnu værre for Watford. Bare tre minutter senere blev et hjørnespark slået mod den bagerste del af feltet, hvor Marouane Fellaini steg til vejrs og headede bolden videre til Chris Smalling. Stopperen stod ikke langt fra Watford-målet, men fik alligevel lov til at tæmme bolden med brystet, inden han tæskede bolden ind til pausestillingen 0-2.

Efter pausen startede United ud med at være i fuld kontrol, dog uden at komme til de store målchancer, og et tamt Watford-mandskab var længe helt ude af opgøret. Efter 65 minutter lykkedes det dog alligevel for hjemmeholdet at få reduceret, da man kombinerede sig igennem Uniteds højre side. Abdoulaye Doucouré blev spillet mod baglinjen, og med en flot, skrå aflevering tilbage i feltet fandt han Andre Gray, som sparkede bolden resolut ind bag David De Gea til 1-2.

Scoringen satte gang i The Hornets, som kom langt bedre med i opgøret og fik lagt et fornuftigt pres på Jose Mourinhos tropper mod slutningen af opgøret. Christian Kabasele fik i de allersidste sekunder headet mod mål efter et frispark, som Nemanja Matic kort inden var blevet tildelt sit andet gule kort for at begå, men De Geade reddede forsøget, og Watford tabte derfor for første gang i sæsonen, mens United avancerede til ottendepladsen i tabellen.