AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 08:41
Lukaku: Mit skifte var et "win-win" for mig selv og United

Den belgiske angriber føler, at sommerens Inter-skifte har været gavnligt for begge parter.


Romelu Lukaku har banket kasser ind for Inter Milan siden skiftet sidste sommer, og man kunne måske argumentere for, at Manchester United sagtens kunne bruge en målskytte som ham lige nu.

Det største problem er dog nok, at The Red Devils aldrig erstattede belgieren. Til gengæld har manglen på en erstatning betydet, at stortalentet Mason Greenwood har grebet chancen for at etablere sig på førsteholdet.

Spørger man Romelu Lukaku selv, synes han, at skiftet har været et "win-win" for ham såvel som Manchester United.

- Jeg tog min beslutning om at skifte omkring marts og gik til trænerens kontor for at fortælle ham, at det var på tide at finde mig en anden klub, siger Lukaku til Sky Sports.

- Jeg præsterede ikke og fik ikke spilletid. Jeg tror, det var bedre for begge parter at skilles. Jeg synes, jeg traf den rigtige beslutning. Manchester United har også skabt plads til sine unge spillere, så jeg synes, det har været en win-win situation for os begge.

Samtidigt forklarer Lukaku, at han følte, et skifte i omgivelserne ville gavne professionelt, da han følte, at han underpræsterede gevaldigt i sin sidste sæson for Manchester United.

- Jeg føler, jeg blev nødt til at genfinde mig selv. Sidste sæson var svær for mig, for tingene gik ikke, som jeg ønskede på banen, og jeg præsterede ikke godt, siger belgieren.

- Så jeg blev nødt til at finde mig selv og kom frem til den konklusion, at det var på tide at skifte omgivelserne ud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED