AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 21:08
Lukaku hævder: Solskjær ville beholde mig i United

Inter-angriberen Romelu Lukaku hævder, at Ole Gunnar Solskjær gerne ville have beholdt ham i Manchester United.


Den belgiske landsholdsangriber Romelu Lukaku valgte denne sommer at forlade Manchester United til fordel for den italienske Serie A-klub Inter Milan, der købte den store angriber for £73m. Skiftet kom blot to år efter, at Manchester United havde betalt Everton £75 for at få Lukaku til Old Trafford.

Romelu Lukaku nåede i Manchester United at spille 96 kampe og score 42 mål, men under Ole Gunnar Solskjær var belgieren ikke førstevalg. I forbindelse med salget udtalte den norske manager, at det var rigtige tidspunkt at sende Romelu Lukaku videre.

Det var dog ikke, fordi Ole Gunnar Solskjær ikke gerne ville have beholdt Lukaku på Old Trafford.

- Solskjær har min dybeste respekt. Han forstod mig, da jeg kom til ham i marts og sagde, at det var på tide for mig at komme videre. Jeg havde spillet i Premier League, siden jeg var 18 år og det var på tide at prøve noget nyt. Han ville gerne have beholdt mig, men jeg var klar til noget nyt, forklarer belgieren til Het Belang Van Limburg.

I Inter har Romelu Lukaku scoret 9 mål i sine første 15 kampe i alle turneringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED