AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 16:04
Luiz: Sarri er en fantastisk manager

David Luiz er rigtig glad for at have fået Maurizio Sarri som manager i Chelsea.


David Luiz havde det svært under Antonio Contes ledelse i sidste sæson, men brasilianeren er startet inde i samtlige kampe under Maurizio Sarri.

Luiz ser igen ud til at nyde sin fodbold, og forsvarsspilleren er da også glad for at have fået Sarri som manager.

- Først og fremmest er han en fantastisk person, et fantastisk menneske. Jeg synes, at hans livsfilosofi er fantastisk, for han vil nyde hver dag. Han vil være glad, og han ville tage denne mulighed for at starte et nyt kapital i sit liv. Jeg synes, at det er en af de vigtigste ting i livet: når man laver noget, man kan lide, er man glad, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg tror på hans filosofi, og derudover er han en fantastisk træner. Han vil spille med bolden, han vil spille med intensitet, arbejde med detaljerne og give os al den information, han kan, om den næste kamp og den næste modstander.

- Hver eneste uger forsøger han at lave den bedste plan til den specifikke kamp, og det er fantastisk, fordi han gør det bedste for holdet.

Chelsea deler førstepladsen i Premier League med Liverpool og Watford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED