AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 09:18
Luiz: Det er frustrerende at spille en god kamp uden at få tre point

David Luiz føler ikke, at Chelsea fik som fortjent på Anfield søndag aften.


Chelsea var fint med i første halvleg,  men bukkede under for et intenst Liverpool-pres fra starten af anden halvleg, så mål af Sadio Mané og Mohamed Salah endte med at afgøre affæren på Anfield.

David Luiz følte dog, at Chelsea havde fortjent bedre.

- I sidste ende fik de deres chancer og scorede på dem, mens vi ikke gjorde, fortæller forsvareren til Chelseas hjemmeside.

- Det er frustrerende at spille en god kamp på Anfield, men ikke få tre point. De har et godt hold, en god filosofi, en god træner, og de er med i kampen om mesterskabet, men jeg synes, vi havde vores chancer.

Som brasilianeren også påpeger, vågnede The Blues kortvarigt op til dåd,  efter Mohamed Salah drønede Liverpool i front med to mål.  Eden Hazard havde på to minutter to enorme chancer for at udligne,  men forspildte chancen.

Det klandrer Luiz dog ikke belgieren for.

- Når du spiller store kampe mod store klubber, får du ikke mange scoringschancer,  så det er med at score på dem, du får. Eden gjorde det rigtige, men ramte uheldigvis stolpen, mens vinden ødelagde hans andet forsøg, men okay, han forsøgte som altid, fortæller Luiz.

- Vi fik ikke de tre point, men vi er stadig med i kampen om en top fire-placering.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED