AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 09:51
Luiz afviser Chelsea-salg: Abramovich elsker stadig klubben

David Luiz kan ikke forestille sig, at Roman Abramovich skulle være interesseret i at sælge sin højtelskede klub.


Roman Abramovich er ligeså passioneret for Chelsea Football Club som altid,  selvom han ikke længere kan sætte fod på engelsk jord. Det fortæller David Luiz.

Der har været adskillige rygter om et muligt salg af Chelsea,  da den russiske rigmand angiveligt var ved at være træt af sin investering,  men den brasilianske forsvarsspiller insisterer på, at Abramovich stadig brænder for klubben.

- Jeg havde chancen for at snakke med ham sidste uge, da jeg skulle beslutte min fremtid. Han elsker klubben og alt indeni, ikke kun menneskene. Han ønsker at vinde alt, han ønsker at gøre mere, fortæller Luiz ifølge The Independent.

Abramovich bor i øjeblikket i Israel,  da hans visum i England ikke blev fornyet på grund af splid med Rusland.  Det pustede til forlydender om et muligt salg til blandt andre Sir Jim Ratcliffe,  Storbritanniens rigeste mand.

Luiz anerkender også, at situationen har været hård for Abramovich, men hans holdning til klubben skulle være uændret.

- Det er svært for ham, for han har altid haft sit hjerte her.  Han forsøger at være involveret hver dag. Han er stadig meget passioneret for klubben, har samme hunger, tænker på at vinde. Han ønsker ikke at miste den energi, fortæller Luiz.

-  Det var ham, der byggede Chelsea, for alt ændrede sig i klubben på grund af ham.  Resultaterne taler for sig selv; 15 trofæer på 15 år.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED