AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 14:19
Lugter af fri transfer i stedet: PSG har "brug for" Arsenal-transfermål

Arsenal bliver måske nødt til at vente til sommeren med at signe Layvin Kurzawa.


Arsenal skulle være i fremskredne forhandlinger med Paris Saint-Germain-backen Layvin Kurzawa, men bliver måske nødt til at vente med at signe franskmanden til sommeren.

PSG-træner Thomas Tuchel udtaler nemlig, at de franske mestre har brug for Kurzawa.

-Jeg har ikke snakket med Layvin eller nogle andre om hans skifte denne vinter, sagde tyskeren ifølge London Evening Standard lørdag.

- Layvin er nummer to efter Juan Bernat på venstrebacken. Vi har brug for ham, og Layvin kommer  til at spille i morgen.

The Athletic og flere andre medier skrev ellers, at Arsenal forsøgte at signe Kurzawa til en lav pris denne måned, da franskmanden har kontraktudløb til sommer.

France Football skrev dog sent fredag aften, at The Gunners og forsvareren var blevet enige om en femårig kontrakt, der ville træde i kraft til juli efter et skifte på en fri transfer.

Lige nu kunne det tyde på, at det ender med at blive løsningen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED