AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 15:40
Lovren ude igen: Defensiv skadeskrise bekymrer Klopp

Dejan Lovren er igen blevet skadet og misser weekendens opgør mod Southampton, hvilket efterlader Liverpool med to kampklare midtstoppere.


Det travle juleprogram nærmer sig, og Premier League går dermed ind i en afgørende fase. 

Her får klubberne brug for alle mand til at klare sig igennem de mange kampe, men i Liverpool er der i skrivende stund store skadesproblemer i det centrale forsvar. 

Joel Matip har været ude i et stykke tid, og i midtugens Champions League-opgør mod RB Salzburg løb Dejan Lovren så igen ind i en skade, hvilket efterlader the Reds med blot to kampklare midtstoppere i form af Virgil van Dijk og Joe Gomez. 

Den situation bekymrer naturligvis Jürgen Klopp, som samtidig afslører, at han ikke ved, hvornår Lovren er til rådighed igen: 

- Han er ude med en muskelskade. Det er mere seriøst end sidst. Vi har ingen tidsramme, udtaler Klopp på dagens pressemøde. 

- Som I nok kan forestille jer, er det en bekymring for os. Det er ikke første gang, vi er i denne situation. I sidste sæson måtte vi bruge Fabinho i det centrale forsvar i en kamp. Desværre er han også ude nu. 

- Lige nu har vi to midtstoppere, som vi er nødt til at passe på. De skal pakkes ind i vat. Udover dem har vi de to unge, Ki-Jana Hoever og Sepp van der Berg. Vi har også defensive midtbanespillere, så det gælder om at være kreativ. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED