AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 14:14
Lovren kæmper desperat: Fabinho og Matip er en mulighed mod Bayern

Lige nu er det en kamp mod tiden i forhold til at få Dejan Lovren klar til Liverpools første Champions League-kamp mod Bayern München.


Det er helt sikkert, at hverken Joe Gomez eller Virgil van Dijk kommer i aktion for Liverpool næste uge mod Bayern München, men problemerne stopper ikke her for Jürgen Klopp.

I øjeblikket er Dejan Lovren også ramt af en skade, og derfor er kroaten ikke rejst med på klubbens træningslejr til Marbella. Lige nu ser det ud til at blive en kamp med tiden for at gøre ham klar til den kommende kamp, og Jürgen Klopp lyder ikke særlig optimistisk.

- Dejan er er heller ikke, og Joe er her ikke. Det er aldrig et godt tegn, vil jeg sige, men vi vil forsøge alt for at gøre Dejan klar til München. Det bliver et tæt ræs, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside, inden han forklarer, hvorfor forsvarsspilleren er blevet hjemme.

- For ham giver det i øjeblikket bedre mening at være et andet sted, så han kan gøre det, han skal. Det havde ikke hjulpet, hvis han var her, så vi vil med sikkerheds forsøge alt.

Hvis Dejan Lovren ikke bliver klar i tide til kampen mod Bayern München om en uge, er det mest sandsynlige, at Jürgen Klopp skubber Fabinho ned i det centrale forsvar sammen med Joel Matip.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED