AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2018 21:45
Lovren: England har flere trusler end Kane

Dejan Lovren er klar over, at Kroatien kommer på en svær opgave i semifinalen mod England, hvor det ikke kun er Harry Kane, de skal holde øje med.


Kroatien og England tørner sammen i semifinalen onsdag, hvor vinderen af denne kamp enten skal møde Belgien eller Frankrig i finalen. 

I Kroatiens forsvar spiller Liverpools Dejan Lovren, som har stået over for de engelske spillere mange gange i Premier League. Derfor er forsvarsklippen godt klar over, at kroaterne ikke kun skal holde øje med VM's topscorer Harry Kane.

- Jeg har kun respekt for Harry Kane. Han er en af de bedste angribere i Premier League. Han er en af truslerne for England, men han er ikke alene. Det bliver en svær opgave for os, sagde Lovren på et pressemøde ifølge Reuters

Kroatien kommer fra 2 x 120 minutters fodbold mod Danmark og Rusland, men Lovren føler ikke, at det er et problem.

- Det er ikke det samme, hvis du spiller to 90 minutters kampe, men jeg synes, vi har haft fin tid til at restituere. Vi er professionelle nok til at vide, hvem der behøver hvad i forhold til restituering. 

- Jeg er i perfekt form, og jeg kan sige det samme om mine holdkammerater. Vi ved, hvad der er på spil, og i kampe som disse glemmer man alt om udmattelse, fordi det er sjældent, man oplever disse kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED