AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 11:10
Lovet trøjenummer og kæmpe kontrakt: Sancho lover skifte til United

Jadon Sancho skulle efter sigende have bekræftet sit Old Trafford-skifte til Manchester United.


Jadon Sancho er muligvis den mest eftertragtede spiller i verden lige nu.

Den 20-årige englænder er jagtet af de største klubber i verden, og især de engelske storklubber viser interesse.

Chelsea, Liverpool og Manchester United er alle meget interesseret i Dortmund-stjernen, men det er Manchester United, der er de store favoritter, og ifølge Independent skulle Jadon Sancho have lovet Manchester United-repræsentanter, at han vil skifte til Old Trafford.

Jürgen Klopp er en stor beundrer af ham, men Merseyside-klubben vil ikke betale den pris, som Dortmund kræver. Det lyder angiveligt på €130 millioner, der svarer 970 millioner kroner. 

Manchester City har førsteret til at købe ham, men ifølge Independent ønsker han ikke en retur til Etihad Stadium, da han ikke kan blive garanteret fast spilletid. Manchester City vil dog få 15 procent af transfersummen, hvis han ender med at skifte.

Independent erfarer yderligere, at Manchester United har lovet ham nummer 7, og de er overbeviste om, at han vil skifte, selvom de ikke spiller i Champions League næste år. 

Derudover vil han også kunne se frem til en løn, hvor han kan tjene £400,000 om ugen for De Røde Djævle. 

Jadon Sancho er gode venner med Manchester United-stjernen, Marcus Rashford, og han skulle efter sigende have snakket med Sancho, og han kan godt lide Ole Gunnar Solskjærs projekt. 

 

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan du finde de 5 fejl? Smid billede et , når du har fundet alle fejl!

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED