AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 19:06
Lovende lejesvende: Fem spillere der kan få stor succes i Premier League

Her tager vi et kig på fem spillere, der i øjeblikket er udlejet fra en klub i Premier League, som i fremtiden kan komme til at levere store ting i ligaen.


Det er ganske normalt, at Premier League-klubberne lejer nogle unge spillere ud for at give dem spilletid, inden de forhåbentlig kan komme tilbage og gøre en forskel.

Vi har her taget et kig på fem spillere, som i fremtiden kan vise sig frem i Premier League, når de vender tilbage til deres klub.

Ben White (Brighton)

Han er kommet op gennem Brightons akademi, men han har kun spillet to førsteholdskampe hidtil. Måske får han slet ikke flere. For i denne sæson har han været fantastisk for Leeds, og det har angiveligt ført til interesse fra flere Premier League-klubber, der vil betale mange penge for ham. Hans fremtid ligger dog uden tvivl i Premier League.

Jonjoe Kenny (Everton)

Den 22-årige englænder blev sidste sommer udlejet til Schalke 04, og her har han haft stor succes indtil videre. Han er fast mand på Bundesliga-mandskabet, og til sommer kan han meget vel vende tilbage til Everton og tage over på højre back efter Seamus Coleman. Det har han kvaliteterne til.

Alexis Mac Allister (Brighton)

Det er endnu ikke blevet til kampe for Brighton for den 21-årige argentiner, som allerede er noteret for to landskampe. Han er udlejet til Boca Juniors, hvor han har spillet flere positioner på midtbanen. Han er kreativ og arbejdsom, og han er et stort talent, som burde passe godt ind på det nuværende Brighton-mandskabs måde at spille på.

Conor Gallagher (Chelsea)

Englænderen har imponeret meget på et lejeophold i Charlton i første halvdel af sæsonen. I dag er han så blevet sendt til Swansea, hvor han skal fortsætte med at vise sit talent frem. Der ses et stort potentiale i ham i Chelsea-lejren, og inden for et par år bør han bestemt kunne komme i spil til klubbens førstehold, hvis han fortsætter sin udvikling.

Ethan Ampadu (Chelsea)

Det er allerede blevet til flere førsteholdskampe for den meget talentfulde waliser, som i øjeblikket er udlejet til RB Leipzig. Her får han nok ikke helt den ønskede spilletid, men talentet er der ingen tvivl om, og i Chelsea tror man stadig meget på ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED