AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 13:50
Lössl har håbet intakt: I skal ikke afskrive Huddersfield endnu

Det ser sort ud, men den danske målmand tror stadig på, at Huddersfield kan redde sig endnu en sæson i Premier League.


Huddersfield ligger suverænt sidst i tabellen med 11 point - 13 op til Burnley på 17. pladsen.

Alligevel har Jonas Lössl ikke opgivet håbet om at undgå nedrykning, selvom han måske godt kan se det næsten komiske i det.

- Jeg griner lidt, fordi jeg tror stadig på det.  Afskriv os ikke, vi har stadig en chance, og vi går 100 procent efter at blive oppe, fortæller den danske keeper til BT Sport.

Sidste måned forlod David Wagner trænerposten efter fælles beslutning med klubben. I stedet har landsmanden Jan Siewert overtaget trænersædet og udfordringen med at holde Huddersfield oppe i Premier League.

Selvom Lössl føler, at han skylder David Wagner meget for at have fået sit gennembrud i Premier League-klubben, erkender danskeren, at Wagner traf den rigtige beslutning.

- Jeg tror, at siden David og klubben blev enige om at skilles, må de også have været enige om, at noget skulle ændres, at vi blev nødt til at gøre noget for at redde os fra nedrykning, siger Lössl.

- Den nye træner er kommet til med en masse ny energi, hvilket har påvirket holdet. Der er med sikkerhed en god holdånd, og alle er sammen om projektet at holde os fra nedrykning. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED