AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 15:20
London-duel: Arsenal og Chelsea lurer på erfaren Bayern-stopper

Bayern Münchens Jerome Boateng er på radaren i både Arsenal og Chelsea.


Arsenal og Chelsea har begge haft defensive vanskeligheder i denne sæson, hvilket har fået dem til at kigge på mulige forstærkninger, og ifølge Foot Mercato er én spiller i kikkerten hos begge London-klubber. 

Der er tale om Bayern Münchens 32-årige midtstopper Jerome Boateng, der tidligere har været rygtet på vej til Manchester United. 

Boateng har været i Bayern siden 2011, men hans kontrakt udløber næste sommer, og parterne er indtil videre ikke nået til enighed om en forlængelse, hvilket kan bane vejen for et skifte til Premier League. 

I Arsenal har det centrale forsvar længe været en svaghed, og selvom William Saliba til sommer ankommer, så er Mikel Arteta ikke helt tilfreds med udvalget.

Det samme gør sig gældende for Frank Lampard i Chelsea. Her har tre unge folk i form af Andreas Christensen, Fikayo Tomori og Kurt Zouma fået en del spilletid, men Lampard ønsker angiveligt at forstærke truppen med en erfaren spiller, og Boateng er en af navnene på The Blues' ønskeliste. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED