AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2019 16:01
Lokalmedie: Arsenal har øget interessen i Zaha

Gennem længere tid har Arsenal vist interesse i Wilfried Zaha, og det er kun blevet mere markant efter ansættelsen af Unai Emery.


- Min fremtid er for Palace. Jeg er hos Palace, og jeg tænker ikke på andre klubber.

Sådan sagde Wilfried Zaha tidligere på måneden ifølge Sky Sports, men den 26-årige Crystal Palace-profil kan ikke løbe fra, at han er meget eftertragtet hos en række af de bedste klubber i Europa.

Således er både Tottenham, Dortmund, Chelsea og Paris Saint-Germain blevet nævnt som bejlere til kantspilleren over de seneste måneder, men det viser sig nu også, at Arsenal også hører til blandt de klubber, der gerne vil slå kløerne i ivorianeren.

Gennem længere tid har Arsenal beundret Crystal Palace-spilleren, selvom det aldrig er mundet ud i et bud eller en officiel forespørgsel. Dog er interessen i Wilfried Zaha kun blevet forhøjet siden ansættelsen af Unai Emery for næsten et år siden.

Det skriver football.london.

Den spanske manager er angiveligt betaget af Wilfried Zahas fleksibilitet, flid og kreativitet. Søndag kunne Arsenal-manageren endda opleve det hele på nærmeste hold, idet Arsenal og Crystal Palace tørnede sammen på Emirates Stadium, hvor Wilfried Zaha spillede en stor kamp og havde en pæn andel i 2-3-sejren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED