AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 22:20
Lokalavis forklarer: Derfor er Evra ikke på vej til United

Patrice Evra forlader formentlig Juventus i denne måned, men han skifter ikke til Manchester United, rapporterer Manchester Evening News.


Den franske venstreback Patrice Evra er en kultfigur blandt fansene hos Manchester United og selvom han er 35 år gammel, så ville han fortsat kunne bruges hos Manchester United. 

Manchester Evening News skriver, at De Røde Djævle dog var hurtige til at distancere sig med meldingerne om, at de var på vej til at hente franskmanden tilbage til Old Trafford. Årsagen til dette skulle efter sigende være Luke Shaw. 

Shaw blev meldt fit af José Mourinho før FA Cup-kampen mod Reading i sidste weekend, men var ikke med i truppen, hvilket stiller en masse spørgsmålstegn omkring José Mourinhos synspunkt på den unge back. 

Han skulle efter sigende have trænet med United-førsteholdet mandag, men endte igen med at blive udeladt af truppen til den efterfølgende kamp - mod Hull i EFL Cup-semifinalen, hvor José Mourinho brugte højrebacken Matteo Darmian. 

Manchester Evening News skriver dog, at der er en årsag til galskaben. 

- United forsøger at lette Shaws vej ind på holdet og er klar over, at han har haft problemer med en lyskeskade i store dele af sæsonen og fortsat er ved at komme sig over det forfærdelige benbrud, han led i sidste sæson. Klubben accepterer også, at det kan tage nogle spillere længere end andre at tilpasse sig til presset, som følger med at spille for Manchester United, skriver avisen. 

- Han har været i klubben så længe, at det er nemt at glemme, at han fortsat er 21. United, og Mourinho, har nok tro på Shaw til at insisterer på, at der er ingen grund til, at han ikke bør være en del af forsvaret det næste årti, slutter avisen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED