AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 14:15
Lokalavis: Disse tre udlejede spillere har udsigt til spilletid for Chelsea

Maurizio Sarri har et ekstra fokus på tre af de spillere, som Chelsea har udlejet på nuværende tidspunkt, og det er med henblik på en rolle på førsteholdet næste sæson.


Selvom Chelsea i øjeblikket har 41 spillere udlejet til andre klubber, er det højst sandsynligt kun et par stykker af dem, der kan få en chance på førsteholdet i næste sæson.

I sidste uge kunne Maurizio Sarri fortælle, at der var to til tre spillere, som han holdt mest øje med i forhold til den kommende sæson – og selvom italieneren ikke ville sætte navne på spillerne, er det nu måske kommet frem, hvilke spillere det drejer sig om.

Det er lokalavisen, London Evening Standard, der erfarer, at det drejer sig om Kurt Zouma, Tammy Abraham og Ola Aina.

For Chelsea giver det god mening at have et ekstra godt øje til Kurt Zouma, som tidligere har vist sig at være god nok til at spille på klubbens førstehold. Der mangler en midterforsvarer efter afskeden med Gary Cahill, og den franske stopper har gjort det godt i denne sæson for Everton.

En god figur har Tammy Abraham også gjort i denne sæson, hvor han har scoret mål på samlebånd for Aston Villa i the Championship, og selvom den unge angriber er eftertragtet hos flere klubber, prioriterer han at vende tilbage til Chelsea, hvor han måske også kan få en del chancer.

Sidst er der den relativt ukendte Ola Aina, som har været udlejet til Torino i denne sæson. Her har nigerianeren leveret en stribe af gode præstationer, og han kan dække ind på både højre og venstre back, og han bliver tilsyneladende set som en mere moden spiller end Reece James, som ellers også har imponeret for Wigan.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED