AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 13:40
Loftus-Cheek om rekordindkøbet Kepa: Lige hvad vi havde brug for

Spanske Kepa Arrizabalaga har fået en god start i Chelsea, og Ruben Loftus-Cheek er meget positivt stemt over for målmanden.


Det er som regel ikke let for en målmand at komme til Premier League og blive kastet for løverne fra første dag. Spørg bare David De Gea eller Claudio Bravo.

Det var også et samtaleemne, da Chelsea i sommer købte Kepa Arrizabalaga for et rekordbeløb på £71,6 millioner, der gjorde spanieren til verdens dyreste målmand. Han skulle erstatte Thibaut Courtois, som var skiftet til Real Madrid, og han var ikke særlig kendt i Premier League-kredse.

Hurtigt har Kepa Arrizabalaga, der er en fast del af det spanske landshold, vist, at han har formået at løfte tjansen som førstemålmand i Chelsea, og samtidig har han også tilført holdet nye kvaliteter. Spillet med fødderne. Og netop dét får han ros for af Ruben Loftus-Cheek.

- Kepa er ikke den højeste sammenlignet med Thibaut, men han er så god med sine fødder. Man føler sig bare så komfortabel, når han er i boldbesiddelse. Det er det, vi har brug for, når manageren vil have os til at spille ud fra bagerste geled. Han har været en rigtig god tilføjelse, siger den engelske midtbanespiller til London Evening Standard.

Indtil videre har Kepa Arrizabalaga holdt målet rent i 11 ud af 19 kampe for Chelsea, og i aften skal han og de øvrige the Blues-spillere i aktion på udebane mod Wolves.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED