AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 15:58
Loftus-Cheek ønsker sig flere kampe - men vil kæmpe for chancen

Den engelske midtbanespiller, Ruben Loftus-Cheek, ville gerne have spillet flere kampe, men han er også opsat på at forblive i Chelsea.


I januar fylder Ruben Loftus-Cheek 23 år, men han er blot noteret for 59 førsteholdskampe.

Det er ikke et højt antal for den engelske landsholdsspiller, men grunden til det skal findes i, at midtbanespilleren har forsøgt at spille sin chance i Chelsea. Det er endnu ikke lykkedes særligt godt, men det han er villig til at forsøge lidt endnu.

- Det føles ret gammelt at være 22 år, fordi nogle allerede spillede, da de var 17 og 18 år. Jeg ville gerne have haft flere kampe på nuværende tidspunkt, men det er bare sådan, at mit eventyr er forløbet, og jeg skal være tålmodig, fortæller Ruben Loftus-Cheek til Sky Sports.

Det er indtil videre blevet til to kampe for Chelsea i denne sæson, hvor han begge gange er blevet skiftet ind fra bænken. I sidste sæson fik han dog langt flere kampe, da han var udlejet til Crystal Palace. Det gjorde han for at få flere kampe i benene.

- Det gav mig en fordel. Jeg var heldig nok til at nok til at være klar til periode, hvor der var kampe hver tredje dag over julen. Og jeg fik vænnet min krop til at spille, få et hvil og så spille om tirsdagen. Det var stort for mig, og jeg klarede det godt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED