AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 10:12
Loftus-Cheek: Jeg skulle lære at gå igen

Chelseas Ruben Loftus-Cheek har for første gang snakket offentligt om sin skade.


Det er ikke meget, man har hørt om skaden til Ruben Loftus-Cheek, da midtbanemanden ikke har udtalt sig offentligt til pressen.

Før nu.

Det første, midtbanespilleren forklarede om sin skade understregede alvoren af den.

- Jeg har skulle lære at gå igen. Lige så snart, jeg kom ud af min støbning, kunne jeg næsten ikke løfte hælen, mens jeg sad ned. At løfte mit ben krævede virkelig meget.

- Den største del af at være skadet er den mentale side af det, så jeg skulle være positiv og have den rigtige indstilling. Et tweet eller en besked fra en fan gør en stor forskel for mig.

Loftus-Cheek har også forklaret overfor den engelske presse, at der har været tilbagegang i hans kommende comeback.

- Jeg har faktisk haft nogle tilbageslag, der har sat mig bagud, hvilket har været frustrerende. Jeg er først lige blevet smertefri, men jeg kommer helt sikkert tilbage stærkere, skarpere og gør alt, jeg kan, for at komme tilbage i god form.

Midtbanespilleren nød sin bedste tid i Chelsea inden sin skade. England-spilleren havde en operation og sagde om hændelsen følgende:

- Da det skete, vendte jeg mig om og hørte et stort slag. Jeg troede, nogen havde fældet mig bagfra. Dommeren fløjtede og gav et frispark. Da jeg så båndet, var der ikke nogen, der var tæt på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED