AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 21:42
Loftus-Cheek: Har sunget for Hazard i håb om, at han bliver

Ruben Loftus-Cheek fortæller, at han har taget alternative metoder i brug for at overbevise Eden Hazard om at blive i Chelsea.


Eden Hazard har længe leget med medierne, som dagligt spekulerer i belgierens fremtid. Hazard rygtes jævnligt til Real Madrid, og forleden udtalte kantspilleren, at han havde informeret Chelsea om sin beslutning. 

Der hersker ingen tvivl om, at Chelseas spillere, fans og trænerstab ønsker at beholde deres 10'er, og Ruben Loftus-Cheek fortæller, at han har sunget fansenes "Eden Hazard, we want you to stay"-sang til Hazard i omklædningsrummet i håbet om, at han bliver i klubben. 

- Jeg har sunget den op i fjæset på ham i omklædningsrummet. Jeg er sikker på, at alle i klubben vil beholde ham - spillerne, fansene, manageren og det øvrige personale, fortæller midtbanespilleren til Sky Sports

- Han har så meget talent, og han har givet så meget til klubben i de sidste syv år heriblandt titler. Alle har nydt at se ham spille. 

- Jeg er sikker på, at klubben takker ham for alt, han har gjort, og hvis han beslutter sig for at skifte, vil jeg ønske ham alt det bedste. 

Hazard bidrog i den netop overståede sæson med 19 mål og 16 assists fordelt over alle turneringer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED