Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lørdagens rygtebørs: Manchester United lurer på dobbelthandel

Af Emil Plovgaard
01.10.2022 Kl. 07:26
PLBOLD.DK er klar med lørdagens rygtebørs.

Uenighed om Nkunku-lægetjeks ægthed
Kilde: Loic Tanzi, journalist hos RMC Sport

Christopher Nkunku skulle angiveligt allerede nu have gennemført et lægetjek i forbindelse med et verserende Premier League-skifte.

Den teori holder dog ikke stik, hvis man skal tro et andet medie.

Loic Tanzi, som er journalist på RMC Sport, mener nemlig at kunne tilbagevise Bilds historie om, at Nkunku allerede nu skulle have foretaget et lægetjek forud for et skifte til Premier League.

Nkunku kædes især sammen med et skifte til Chelsea.

Mbappé havde fire mand på ønskelisten – Rashford var på
Kilde: RMC Sport

I sommerens transfervindue afleverede Kylian Mbappé en ønskeseddel til Paris Saint-Germains øverste ledelse, hvorpå der stod fire navne, heriblandt Manchester Uniteds Marcus Rashford.

Det var især en ny 9'er til angrebet, der var højt på dagsordenen.

Gianluca Scamacca, Robert Lewandowski og Ousmane Dembélé var også at finde på ønskelisten, lyder det.

Manchester United lurer på dobbelthandel
Kilde: ESPN

Manchester United vil forsøge at forstærke sin midtbane massivt næste år.

Erik ten Hag bragte Christian Eriksen og Casemiro ind til midtbanen i løbet af sommerens transfervindue, men sidstnævnte har fortsat til gode at stille fra start i en Premier League-kamp.

Og selvom Eriksen har vist glimrende takter, har danskeren og Casemiro begge rundet de 30 år, og derfor kan De Røde Djævle være på udkig efter langsigtede erstatninger.

ESPN mener at vide, at klubben fortsat har en stor tro på, at klubben kan købe Frenkie de Jong fri af sin kontrakt med FC Barcelona. Her er det særligt Ten Hags gode kendskab til spilleren, 

I alt vil to nye signings blive hentet ind til midtbanen i løbet af 2023, skriver ESPN. Foruden Frenkie de Jong, indgår Jude Bellingham fra Borussia Dortmund også som en central del af klubbens transferplaner næste sommer.

Annonce