AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 10:30
Løftebrud: Håland lovede United-skifte til Solskjær

Erling Håland gav Ole Gunnar Solskjær et løfte, som han dog hurtigt brød, skriver The Athletic.


Det lignede længe noget nær en sikkerhed, at Erling Håland ville skifte til Manchester United, men i sidste ende lavede nordmanden en uvending og valgte Dortmund i stedet.

Den unge angriber havde ellers fortalt Ole Gunnar Solskjær ansigt til ansigt, at han ville skifte til Old Trafford. Det fortæller en kilde tæt på situationen til The Athletic.

Rygterne om Håland tog særligt fart, da det kom frem, at Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward var fløjet til Salzburg for at forhandle med den 19-årige angriber.

Og det var angiveligt til dette møde, at Håland, der tidligere har spillet for Ole Gunnar Solskjær i Molde, gav sit ord om, at han ville skifte til The Red Devils.

Historien melder intet om, hvad der fik Håland til at ændre mening, men han har efterfølgende udtalt, at Dortmund føltes som det rigtige valg og afvist, at økonomien skulle have spillet en rolle.

Skal man tro Manchester Uniteds udgave af tingene, trak klubben sig, da Hålands repræsentanter - heriblandt superagenten Mino Raiola - krævede, at der blev indført en frikøbsklausul i angriberens kontrakt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED