AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 10:15
Lodtrækning på mandag: Disse modstandere kan de engelske hold trække i Champions League

Her kan du se, hvem de fire engelske hold kan møde i ottendedelsfinalen af dette års Champions League.


Alle fire engelske hold er videre fra gruppespillet af dette års Champions League.

Liverpool sikrede sig tirsdag aften førstepladsen med en sejr i over RB Salzburg, mens Manchester City allerede er sikret pladsen som etter i sin gruppe, selvom Pep Guardiolas mandskab endnu mangler en kamp.

Chelsea og Tottenham må dog nøjes med andenplads i deres respektive grupper.  Det betyder, at de to Londonklubber ender med at blive parret med en étter fra en af de andre gruppe i ottendedelsfinalerne.

Vi har her taget et kig på, hvem de fire engelske hold risikerer at trække, når lodtrækningen finder sted på mandag.  Vær opmærksom på, at engelske hold ikke kan trække engelske hold på dette tidspunkt af turneringen.

Chelsea:

Samtlige gruppevindere er fundet, selvom der endnu mangler en række kampe denne osndag. Det betyder, at vi med sikkerhed ved, hvem The Blues risikerer at trække på mandag.

Paris Saint-Germain viste frygtindgydende form i gruppespillet og tog førstepladsen foran Real Madrid, men Chelsea har tidligere haft held med at slå det franske mesterhold ud af turneringen.

Bayern München tværede Tottenham ud, men udviser stadig ikke skræmmende form i Bundesligaen.

Juventus er også en mulig modstander, men Maurizio Sarri har endnu ikke fået sit "Sarri-Ball"-system til at flyde perfekt for Den Gamle Dame.

Derudover er der også FC Barcelona og Lionel Messi, som man selvfølgelig altid ønsker at undgå så tidligt i turneringen, men RB Leipzig virker som den svageste gruppevinder på papiret - hvis man ser bort fra Valencia, som Chelsea ikke kan møde igen allerede.

Liverpool:

Liverpool tog førstepladsen og kan som udgangspunkt se frem til en nemmere modstander end Chelsea.  Andenpladsen er ikke blevet afgjort i to grupper endnu, men det kan stadig blive ubehageligt for The Reds.

Dels er Real Madrid endt på andenpladsen efter Paris Saint-Germain, og dem ønsker ingen gruppevindere at trække i ottendedelsfinalen. Derudover er der Dortmund, som jo også er et klassehold, selvom de ligesom Bayern München har skuffet i den hjemlige liga.

Lyon virker som en overskuelig modstander for The Reds, mens både Shakhtar Donetsk, Atalanta og Dinamo Zagreb endnu kan tage andenpladsen efter Manchester City.

Sidst, men ikke mindst, kan Liverpool også stadig trække enten Atletico Madrid eller Bayer Leverkusen, som lige nu kæmper om andenpladsen i Gruppe D efter Juventus.

Manchester City:

De engelske mestre har måske ikke meget held i sprøjten i Premier League lige nu, men de er cruiset gennem gruppespillet og har allerede sikret sig førstepladsen.

Det betyder ligesom Liverpool, at de også kan møde Real Madrid, Dortmund, Lyon samt Atletico Madrid/Bayer Leverkusen. Shakhtar, Atalanta eller Dinamo Zagreb er udelukket, da de er fra samme gruppe som City.

Citys lodtrækning kan blive lidt ekstra drilsk, da de godt kan trække Napoli, som Liverpool ikke kan møde allerede i ottendedelsfinalen.

Tottenham:

Tottenham er sikret andenpladsen, men er for langt fra Bayern München til at kunne gøre nogen forskel, selvom man skulle vinde på Allianz Arena denne onsdag.

Det betyder, at man ligesom Chelsea bliver parret med en gruppevinder i ottendedelsfinalen.  Nogle modstandere er som sagt mere frygtindgydende end andre.

PSG, Juventus og FC Barcelona vil José Mourinho uden tvivl gerne undgå, mens RB Leipzig og Valencia lyder som overkommelige modstandere, selvom de vandt deres respektive grupper.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED