Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 22:54
Lloris om Allis form: Han er vendt tilbage igen

Tottenhams anfører, Hugo Lloris, roser Dele Alli efter sit mislykkede skifte til PSG i januar måned.


Hugo Lloris siger, at Dele Alli er "tændt igen" efter at have misset et skifte væk fra London-klubben i januar til PSG i det franske. 

Dele startede sin første Premier League-kamp, siden sæsonens åbningsdag og skabte det afgørende mål, da Spurs slog Fulham på Craven Cottage torsdag aften. 

Den 24-årige midtbanespiller var ellers ivrig efter at komme til Paris Saint-Germain på en låneaftale i januartransfervinduet, men Tottenham blokerede skiftet, og Alli er siden vendt tilbage i billedet om spilletid efter samtaler med manager José Mourinho. 

Ifølge Tottenhams anfører, Hugo Lloris, er Dele Alli tilbage på sit vanlige niveau efter det mislykkede skifte. 

- Som holdkammerat har han altid været professionel. Han har sat sin skuffelse til side og fra dag ét i anden halvdel af sæsonen, efter transfervinduet lukkede, vendte han tilbage og begyndte trin for trin at forbedre sin kondition og få så meget selvtillid, som han kan, fortalte Lloris til Standard Sport. 

- Nu er han kommet tilbage, og det er godt for holdet, for det bedste for hans sæson er naturligvis foran os, siger han. 

Dele Alli og resten af Tottenham-holdet møder Crystal Palace hjemme søndag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED