AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 12:36
Lloris: Chancen for at vinde trofæer er mindre end hos andre klubber

Tottenham-målmanden erkender, at titelchancerne er lavere i Tottenham end hos andre klubber, som kunne have haft interesse i franskmanden.


Denne uges France Football-magasin har et større interview med Hugo Lloris, men i øjeblikket er der kun udkommet ganske små bidder derfra.

De er til gengæld ganske interessante, da Lloris heri erkender, at han måske kunne have vundet flere titler hos en anden klub, men ikke desto mindre er dedikeret til projektet i Tottenham.

- Jeg er involveret i et projekt, og jeg ved godt, at jeg har mindre chance for at vinde trofæer her end hos en anden klub, udtaler den franske landsholdsmålmand.

- Men det stopper mig ikke. Langtfra.

Det er ikke første gang, at Lloris udtaler sig om vigtigheden ved det projekt, som Mauricio Pochettino står i spidsen for. Det er aldrig med irritation, men snarere med stolthed i stemmen.

Alligevel kan der ikke herske nogen tvivl om, at han - ligesom resten af Tottenham-truppen - er ivrige efter at stoppe klubbens trofætørke.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED