AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 13:20
Lloris advarer: Vi skal oppe vores spil mod Dortmund

Tottenham kan ikke satse på at vinde på hårdt slid mod Dortmund, vurderer Hugo Lloris.


Tottenham fortsætter med at hive sejre hjem, selvom spillet ikke altid er lige prangende. Det var også tilfældet søndag, da Spurs besejrede Leicester 3-1, men holdet skal oppe sig, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at slå Dortmund i onsdagens Champions League-ottendedelsfinale.

Det mener Hugo Lloris.

- Dortmund spiller fantastisk fodbold med fantastiske spillere, og jeg er ikke overrasket over, at de ligger nummer et i Tyskland, siger Lloris ifølge London Evening Standard.

- Det bliver meget, meget svært. Vi skal forbedre vores holdpræstation fra søndag, og vi får brug for al hjælp fra lægterne.  Det er ikke altid nemt på Wembley, men i så stor en kamp har vi brug for hjælp fra tribunerne.

Særligt hvis Dortmund tropper op på onsdag med effektivitet og skarphed i støvlerne. Den manglede Leicester søndag, selvom The Foxes vadede i store chancer.  Dem kan Tottenham ikke tillade sig at give Dortmund.

- Mod et større hold end Leicester havde vi ikke vundet den kamp. Det er op til os. Leiceste havde 20 skud, og mod et større hold havde det været svært at vinde på den måde, vurderer den franske målmand. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED