AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 08:41
Ljungberg nægter at afskrive top 4

Arsenal har ikke vundet i Premier League siden 6. oktober, men Freddie Ljungberg mener fortsat, at holdet kan slutte i top 4.


Arsenal er inde i en forfærdelig periode, og fyringen af Unai Emery har indtil videre ikke hjulpet på de sløje resultater. 

Under Freddie Ljungbergs ledelse har the Gunners således blot hentet et enkelt point i to kampe mod henholdsvis Norwich og Brighton, hvilket ikke er godt nok for en klub med Arsenals ambitioner. 

Sammenlagt er Arsenal nu oppe på syv ligakampe i træk uden sejr, hvilket har sendt dem langt ned i tabellen. 

Inden morgendagens opgør mod West Ham har de hele 10 point op til Chelsea på fjerdepladsen, men trods den nuværende krise nægter Ljungberg at afskrive top 4: 

- Jeg mener ikke, at vi skal stoppe med at snakke om top 4. Lige nu handler skal vi dog ikke kigge op eller ned i tabellen, men vi skal have fokus på det, vi har gang i, siger han ifølge Sky Sports. 

Opgøret mod West Ham sparkes i gang i morgen klokken 21.00. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED