Ljungberg i spidsen: Arsenal måtte nøjes med ét point trods Aubameyang-kasser

Af Jeppe Augustsen
01.12.2019 Kl. 15:53
Det endte uden vindere i de to søndagskampe, der blev fløjtet i gang klokken 14.00.

Fredrik Ljungberg stod i spidsen for Arsenal-mandskabet, som i dag var på besøg hos Norwich.

Det startede dog ikke godt for The Gunners, da Teemu Pukki efter 21 minutters spil bragte værterne i front.

Otte minutter senere fik Pierre-Emerick Aubayang en gylden mulighed for at udligne, da gæsterne fik tildelt et straffespark. I første omgang brændte angriberen, men efter en nærmere gennemgang hos VAR skulle sparket tages om, og her fik Arsenal-topscoreren bolden i nettet.

I første halvlegs tillægstid kom hjemmeholden igen i front. Onel Hernandez satte Todd Cantwell op, der gjrode det til 2-1, som blev resultatet ved pausen.

Men det lykkedes Ljungbergs tropper at komme tilbage endnu engang, og igen var det Pierre-Emerick Aubayang, der stod for målet. Efter et hjørnespark dumpede bolden for fødderne af ham, og den muligheden takkede han ja til og gjorde det til 2-2, der blev det endelige resultat.

På Molinuex Stadium endte det også uden vinder. Lys Mousset bragte Sheffield United foran efter to minutters spil, men i anden halvleg bragte Matt Doherty balance i regnskabet til 1-1, som også blev kampens resultat.