AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 20:46
Ljunberg efter trænerdebut: Dette vil jeg ændre, så Arsenal kan komme i top fire

Freddie Ljungberg er ikke i tvivl om, at Arsenal stadig kan nå at komme på fjerdepladsen i indeværende sæson.


Arsenal spillede tidligere på dagen 2-2 imod Norwich ude på Carrow Road, hvilket var Freddie Ljungbergs trænerdebut for Arsenals førstehold efter fyringen af Unai Emery.

Trods det lunkne resultat, og at Arsenal ifølge Norwich' træner, Daniel Farke, skulle bruge solid medvind fra VAR-rummet, er Ljungberg ikke i tvivl om, at det fortsat er muligt for klubben at ende i top fire.

- Det er 100% muligt. Klubberne mister point hist og pist, og det er en skør liga, så selvfølgelig tror og håber jeg, at Arsenal kan komme tilbage i top fire, lyder det til the Mirror.

Ljungberg har da også nøglen til, hvordan Arsenal igen skal få succes på banen resultatmæssigt, og indikerer, hvordan han ynder at holdet skal spille under hans ledelse.

- Vi vil være en klub, som har boldbesiddelse, og forhåbentligt kan modstanderen ikke afslutte, når vi har bolden. Jeg synes, at vi dominerede kampen, og vi havde boldbesiddelsen, og selvom det ikke er et stort problem, så har vi problemer med kontraspillet, og det er noget, som jeg vil fikse.

Arsenal ligger efter dagens resultat nummer otte, og har syv point op til Chelsea, som ligger nummer fire med 26 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED