AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 14:17
Livsline: Premier League-klub er klar til at tilbyde Xhaka en Arsenal-udvej

Newcastle skulle ifølge The Times være parate til at byde på den schweiziske Arsenal-spiller.


Højt at flyve, dybt at falde,  lyder ordsproget, og det har Granit Xhaka også måttet sande den forgangne uge.

Knap var schweizeren blevet tildelt anførerbindet i Arsenal, inden han efter en uheldig kollission med klubbens fans måtte se det flået af sig igen tidligere på ugen.

Nu forventes midtbanespilleren at forlade klubben allerede til januar, og han kan meget vel have spillet sin sidste kamp for The Gunners.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han også er en færdig mand i Premier League.  Der er angiveligt tilbud fra en række Bundesliga-klubber, men The Times skriver også, at Newcastle er klar til at tilbyde Arsenal-pariaen en udvej i vintertransfervinduet.

Magpies-manager Steve Bruce skulle nemlig være en stor beundrer af den schweiziske midtbanemand og har tidligere erkendt, at han gerne ville tilføje mere stål til sin midtbane.

Det er dog ikke sikkert, at der bliver tale om en permanent transfer. Bruce er i hvert fald åben for at hente Xhaka på en midlertidig aftale, men Newcastle får svært ved at betale Arsenal-spillerens løn på £130.000 om ugen.

Til gengæld skulle den nordengelske klub kunne betale en andel af lønnen og samtidigt garantere Xhaka fast spilletid forud for EM-slutrunden til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED