Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 20:17
Livline: PL-oprykker vil hente angriber hos nedrykker

Watford er interesserede i at overtage angriberen Mbaye Diagne, der pt. er udlejet fra Galatasaray til West Bromwich.


Watford er matematisk sikret oprykning til Premier League i næste sæson, mens West Brom søndag sørgede for, at deres skæbne er i The Championship.

Derfor er The Hornets på udkig efter at styrke truppen, mens The Hawthorns må forvente en flugt blandt deres mest profilerede spillere.

En af de West Brom spillere, der forventeligt vil fortsætte karrieren et andet sted, er angriberen Mbaye Diagne, der er udlejet til klubben fra Galatasaray.

Sky Sports erfarer, at den 29 årige angriber har større ambitioner end The Championship, hvorfor han ikke er interesseret i at skrive under på en permanent kontrakt med West Brom.

Til gengæld er der et mere interessant tilbud i vente, tilføjer SSN, som beretter om, at næste sæsons Premier League oprykkere fra Watford har tænkt sig at byde på Diagne, der har kotnraktudløb med Galatasaray i 2023.

Diagne har scoret 11 mål i 19 kampe for Galatasaray i denne sæson, mens han står noteret for tre scoringer i 15 forsøg i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED