AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 19:38
Livet i skyggen frustrerer Jesus

Som reserve for Sergio Agüero får man ikke altid mange chancer, og det frustrerer også Gabriel Jesus at måtte tilbringe en del tid på bænken.


I korte perioder har Gabriel Jesus været Pep Guardiolas foretrukne angriber i Manchester City, men lige for tiden er der absolut ingen tvivl om, at pladsen som frontangriber tilhører Sergio Agüero.

Den argentinske skarpretter scorer mål på samlebånd, og i stedet må Gabriel Jesus ofte se til fra bænken i de vigtige kampe, og det er ikke en rolle, som den brasilianske landsholdsspiller er helt tilfreds med. Han lægger ikke skjul på sine frustrationer, men han er samtidig også bevidst om at hjælpe holdet på bedst mulig vis.

- Jeg vil spille, jeg vil altid spille. Selvfølgelig frustrerer det mig, men på en god måde. Det får mig til at ville træne og arbejde hårdt, fortæller Gabriel Jesus til ESPN.

- Når jeg spillet, vil jeg hjælpe holdet så godt, jeg kan. Jeg har altid gjort det meget klart, at jeg altid vil være med holdet. Hvis jeg kommer sent ind eller i anden halvleg, vil jeg stadig være glad for at komme ind og hjælpe.

I denne sæson har den 22-årige angriber spillet 43 kampe for Manchester City med 19 mål og fem assists til følge. Til sammenligning har Sergio Agüero spillet 40 kampe og lavet 29 mål og otte assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED