AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 09:09
Livet er unfair: Her er 5 Premier League-stjerner som skulle have vundet Ballon d'Or

Vi har fundet fem spillere, som med rette kunne have vundet fodboldens største individuelle hæder.


Roy Keane - 1999

Rivaldo vandt den store individuelle hæder i 1999, mens David Beckham sneg sig op på andenpladsen i afstemningen.

Men det var i stedet Roy Keane, der fortjente at vinde Den Gyldne Bold mest. Ireren vandt Player of the Year-prisen internt i Manchester United efter som anfører at have ført The Red Devils til den europæiske trone.

Manchester United vandt som bekendt The Treble, og selvom Keanes chancer for at vinde Ballon d'Or blev mindsket af, at han havde karantæne i finalen.

OMvendt var The Red Devils nok aldrig nået dertil, havde Keane ikke ledt et vanvittigt comeback mod Juventus i semfinalen.

Thierry Henry - 2004

Arsenal-legenden måtte af uransagelige årsager nøjes med en fjerdeplads i afstemningen, selvom han havde scoret 30 mål i 2003/04-sæsonen,  som The Gunners gik ubesejret igennem.

Han anses af mange som den måske bedste spiller i Premier League-historien, og var der et år, men hans sublime sæson var åbenbart ikke nok til at vinde over Andriy Shevchenko, der i stedet tog Ballon d'Or-trofæet.

Virgil Van Dijk - 2019

En forsvarer har ikke vundet Ballon d'Or siden Fabio Cannavaro, og når Virgil Van Dijk ikke vandt ved sidste afstemning efter en sublim personlig sæson, så er det også svært at se det ske lige foreløbigt.

Afstemningen var ekstremt tæt, men i sidste ende var det Lionel Messi, der med sine 36 mål i 34 kampe for FC Barcelona vandt Ballon d'Or-titlen igen igen igen.

Messi er Messi, og man kan altid argumentere for, at han skal vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller, men Van Dijk kom fra en stor sæson for Liverpool med Champions League-triumf, mens han også førte Holland hele vejen til Nations League-finalen.

Messi vandt det spanske mesterskab, men det er en ringe trofæhøst ift. argentinerens vanlige triumfer.

Kenny Dalglish - 1983

Liverpool-legenden blev nummer to i afstemningen i 1983, hvor Michel Platini vandt sin første af tre Ballon d'Ors i træk.

Det var samme år, som Dalglish vandt sin fjerde af seks mesterskaber med Liverpool.

Eric Cantona - 1993

En mand, der spiller med opfoldet krave, burde automatisk være sikret et Ballon d'Or, men Manchester United-legenden måtte nøjes med en tredjeplads efter Roberto Baggio og Dennis Bergkamp.

Det var ellers året, hvor den The King ledte Manchester United til klubbens første Premier League-titel.  Sir Alex Fergusons dynasti var grundlagt, og Cantona nåede at vinde fire titler i alt med klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED