AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 16:26
Liverpools transferemne: Klopps mandskab er verdens bedste

Todd Cantwell er ude med store roser til Liverpool-mandskabet.


Todd Cantwell er efter sigende et transferemne for Jürgen Klopp og Liverpool.

I lørdags stod han over for The Reds, og Norwich gav førerholdet kamp til stregen, men endte med at tabe 0-1 efter et mål af Sadio Mané.

Norwich-profilen er stolt over deres præstation mod Liverpool, som han uddeler store roser til.

- Jeg er taknemmelig for hver en kamp, som manageren giver mig. Jeg vil gengælde det ved at give 100 procent hver kamp. Jeg føler, at jeg forbedrer mig kamp for kamp, og jeg elsker at spille mod de bedste i Premier League, siger Cantwell til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Liverpool er i øjeblikket det bedste hold i verden, men de havde ikke nogen nem kamp på Carrow Road, og det er kredit til os alle.

- Den måde, Mané tager bolden ned på og sparker i mål, er skræmmende. Vi vidste, at vi stod over for de bedste spillere i verden. Vi vidste, at de ville udnytte hver en lille chance, lyder det fra Cantwell.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED