Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 08:13
Liverpools mareridt fortsætter: Disse kampe står Henderson til at misse

Daily Mail skriver, at Liverpool frygter det værste, men minimum forventer at være uden sin kaptajn til efter den kommende landskampspause.


Det er næsten som en dårlig drøm, som bare bliver ved og ved, sådan som skaderne fortsætter med at hagle nedover Liverpool i denne sæson.

Lørdag var det anfører Jordan Henderson, der måtte udgå efter en halv times spil i Merseyside derbyet, og allerede kort efter kampen udtalte Jürgen Klopp følgende:

- Ingen i lægeafdelingen er positive omkring skaden, så det ser ikke godt ud.

Det endelige omfang af skaden ventes klarlagt denne mandag efter en række scanninger, men Liverpool forventer det værste og regner med at være uden sin kaptajn ind til efter landsholdspausen i slutningen af marts. Det skriver Daily Mail.

Holder den prognose stik, vil Henderson misse kampene mod Sheffield United, CHelsea, Fulham og Wolves, mens han heller ikke vil være i stand til at spille returopgøret mod RB Leipzig i Champions League.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED