AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 08:17
Liverpools dansker har afvist toptilbud fra engelsk klub

Thomas Grønnemark har afvist et tilbud fra England. Han overvejer dog at finde sig et nyt job.


Der blev grinet en del i England, da Liverpool valgte at ansætte Thomas Grønnemark som indkasttræner. Nu er der imidlertid ikke andre end the Reds, der griner.

For den danske specialist har gjort underværker hos Premier Leagues førerhold, og det har andre klubber også fået øjnene op for, og i et interview med Kicker fortæller han, at han har afvist et andet tilbud.

- Min regel er, at jeg ikke må skifte til en direkte rival midt i en sæson. Det er derfor, jeg allerede har afvist et toptilbud fra England denne sæson, siger Thomas Grønnemark.

Indkasttræneren arbejder freelance, og selvom han har været i Liverpool gennem de seneste 18 måneder, er han ikke afvisende over for at skulle prøve sig af i en anden klub.

- Jeg ved det ikke. Måske er jeg en del af Tottenham eller Manchester United næste år. Jeg er ikke bundet fast som freelancer.

Samtidig siger han, at han ser Tyskland som et sted, hvor han gerne vil bevise sine evner.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED