AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 20:49
Liverpools Champions League-helte fra 2005: Hvor er de i dag?

Det legendariske Liverpool-mandskab er spredt for alle vinde.


I år er det 15 år siden, at Liverpool vandt Champions League-finalen mod AC Milan efter en dramatisk aften i Istanbul.
 
Efter at have været bagud med 0-3, kom Liverpool-mandskabet sensationelt tilbage og udlignede stillingen.
 
Efter straffesparkskonkurrence var det så The Reds, der kunne juble igennem.
 
Ingen af de 14 spillere, der nåede at optræde i finalen, spiller i dag for Liverpool. Men hvor er de så henne? 
 
Det har 90min.com forsøgt at finde ud af.
 
Jerzy Dudek: Efter Dudek trådte tilbage for Real Madrid efter fire sæsoner og to kampe, gik han ind i motor-racing-branchen. Han spiller også en del golf og er begyndt at bage under coronavirus-lockdown.
 
Steve Finnan: Han arbejder sandsynligvis stadig med ejendomshandel i London, men det har ikke været muligt for 90min at bekræfte.
 
Jamie Carragher: Han er ekspert på Sky Sports. 
 
Sami Hyypia: Efter at han trådte tilbage i begyndelsen af 10'erne blev Hyypia assistenttræner for det finske landshold og efterfølgende træner for Bayer Leverkusen. I dag er han arbejdsløs efter ophold hos blandt andet Brighton og FC Zürich.
 
Djimi Traoré: Landsholdsspilleren fra Mali forlod Anfield i 2006, og derefter drog han til MLS (Major League Soccer, red.).  Her spillede han i en årrække for Seattle, som han i dag er ansat som træner for (ikke på førsteholdet).
 
Xabi Alonso: Han træner i dag Real Sociedads andethold.
 
Luis Garcia: Han arbejder i dag som ekspert for en TV-kanal. Og så har han hygget sig lidt med at genskabe sine egne mål her under lockdown.
 
Steven Gerrard: Han træner Rangers i Skotland.
 
John Arne Riise: Nordmanden hang støvlerne på hylden i 2016. Sidste år blev han sportsdirektør for Birkirkara fra Malta, men det varede kun et par måneder.
 
Harry Kewell: Kewell blev headhuntet til managerjobbet hos Notts County efter en succesfuld periode for Crawley. Han varede dog kun i 14 kampe og har ikke trænet noget hold siden.
 
Milan Baros: Den tjekkiske angriber er stadig aktiv fodboldspiller. Den 38-årige Baros er i gang med sin fjerde sæson hos Banik Ostrava i hjemlandet. Han har fået 11 minutter på banen siden september.
 
Vladimir Smicer: Endnu en tjekke. Han stillede op til det europæiske parlamentsvalg i 2014, men blev ikke valgt ind. Det var ifølge ham selv heller ikke planen. I dag spiller han en masse golf.
 
Didi Hamann: Arbejder i dag som freelance-ekspert med fokus på Premier League.
 
Djibril Cissé: Det er en af de lidt sjovere beskæftigelser, som Djibril Cissé i dag arbejder med. Han er nemlig DJ. Hvad ellers? 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED