AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 11:28
Liverpools bestyrelsesformand lover: Vi bliver kun stærkere

Bestyrelsesformanden Tom Werner regner med, at Liverpool vender tilbage stærkere og endnu mere motiverede næste sæson.


Liverpool fik titeldrømmene knust søndag,  men klubbens bestyrelsesformand Tom Werner er sikker på,  at det kun vil gøre spillerne endnu mere motiverede for at vinde mesterskabet næste sæson.

-  Det var en magisk sæson. Selvfølgelig er vi skuffede over, at vi ikke vandt ligaen, men det var en bemærkelsesværdig sæson, og truppen er utroligt spændende, fortæller Werner ifølge Liverpool Echo.

-  Jeg tror, vi har fået mange venner kloden over,  og jeg tror, vores tilhængere er glade.  Jeg har ikke ord nok til at beskrive bedriften, som Jürgen Klopp og spillerne har leveret denne sæson.

Liverpool endte med at have hele 97 point i tabellen,  hvilket desværre var et enkelt mindre end Manchester Citys pointtotal.  Werner er dog sikker på, at Liverpool vender endnu stærkere tilbage,  når der bliver taget hul på næste sæson.

- Vi bliver kun stærkere.  97 point, det er helt fantastisk.  Vi vandt måske ikke, men vi vender tilbage næste år endnu mere motiverede efter at vinde mesterskabet, siger Werner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED