AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 09:28
Liverpool ville have Pulisic: Hvordan endte han i Chelsea?

Liverpool har vist interesse i Christian Pulisic, men det blev Chelsea, der endte med at få amerikaneren.


Jürgen Klopp kan godt lide Christian Pulisic.

Allerede som 16-årig blev amerikaneren hevet op på førsteholdet i Dortmund, hvor Jürgen Klopp var træner, og selvom tyskeren ikke nåede at give ham debut, var han blevet overbevist om potentialet.

Derfor var han også interesseret i at få Christian Pulisic til Liverpool, da han overtog tøjlerne i den engelske klub. Og i sommeren 2016 blev der afgivet et bud på midtbanespilleren, men det afviste Dortmund straks.

Nu er amerikaneren i stedet at finde hos Chelsea, der er aftenens modstander i Super Cuppen, og ifølge mediet Liverpool.com er der flere grunde til, at the Reds ikke forsøgte at hente ham, da Chelsea slog til.

Først og fremmest har Liverpool reelt set slet ikke haft brug for ham, da han ikke ville erstatte en af spillerne i fronttrioen. Derudover ville the Reds ikke betale en stor sum penge for en spiller, der mestendels ville sidde på bænken. Det kom til udtryk, da klubben ikke ville gå helhjertet efter Nicolas Pépé.

Chelsea endte med at betale £58 millioner (467 millioner kroner) for Christian Pulisic, mens Liverpool til sammenligning måtte slippe £35 millioner (282 millioner kroner) for Mohamed Salah for to år siden. I stedet kunne Liverpool få Xherdan Shaqiri til en noget mere beskeden pris sidste sommer.

I aften er der en stor sandsynlighed for, at Jürgen Klopp igen kommer til at se Christian Pulisic i aktion, for amerikaneren ventes at starte inde for Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED