AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2022 10:45
Liverpool vil forhandle om portugisisk VM-spiller

Jürgen Klopp har angiveligt portugisisk komet på radaren.


Et nyt transfervindue nærmer sig, og det betyder også, at der allerede er godt gang i rygtemøllen.

Transferspekulationerne bliver formentlig ikke mindre grundet en VM-slutrunde, og i dag bliver Liverpool kædet sammen med portugiser.

Ifølge den portugisiske avis, A Bola, er Jürgen Klopp & Co. interesseret i Antonio Silva.

Den 19-årige midtstopper fra Benfica anses for at være et af de største forsvarstalenter i Portugal, hvor han i en alder af 19 år er fast mand på holdkortet i Benfica. 

Avisen beretter, at Liverpool har i sinde at indlede en dialog med Antonio Silva efter VMomkring et muligt skifte. Det meldes dog ikke, om de har i sinde at hente ham i vintertransfervinduet eller til sommer.

Antonio Silva har været i aktion en enkelt gang denne slutrunde, da Portugal spillede mod Sydkorea i gruppespillet. Her endte det med et 1-2-nederlag.

Det var blot hans anden landsholdskamp i karrieren. Landsholdsdebuten fik han mod Nigeria tidligere på året i en venskabskamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE