Liverpool videre i FA Cuppen

Af Anton Røjmer Dalsgaard
04.02.2020 Kl. 21:57
Liverpool besejrede i dag Shrewsbury med 1-0 på Anfield.

Liverpool og Shrewsbury stod i dag overfor hinanden i FA Cup, efter de to hold havde spillet uafgjort i det første opgør.

Hjemmeholdet startede kampen bedst og lagde et massivt pres på Shrewsbury.

Udeholdet gik tilsyneladende efter en defensiv taktik, og de forsøgte at stå imod det massive pres.

Midt i første halvleg havde Liverpool 77 procent af boldbesiddelsen, men kunne ikke finde frem til en scoring.

Ved halvleg kunne man konstatere, at der kun havde været et enkelt skud på mål, og Shrewsbury kom sjældent frem på banen. Derfor stod det 0-0 ved pausefløjtet.

Efter pausen skete det utænkelige næsten, da Shrewsburys Shaun Walley headede bolden i rusen, men målet blev underkendt af VAR.

Kampen blev i anden halvleg en mere lige affære, hvor begge hold havde noget at byde på, men ingen kunne finde frem til målet.

Efter 75 minutter kiksede det fuldstændigt i Shrewsbury-forsvaret, da Ro-Shaun Williams headede bolden i eget net. Derfor stod det 1-0 til Liverpool.

Kampen sluttede 1-0 til hjemmeholdet, og dermed er Liverpool videre til næste runde i FA Cuppen.