AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 12:27
Liverpool var et mulehår fra at hente Zielinski

Empolis klubpræsident, Fabrizio Corsi, har afsløret, at Liverpool var enormt tæt på at hente den polske midtbanespiller, som endte med at skifte til Napoli i stedet.


Piotr Zielinske bliver den dag i dag stadig rygtet til Liverpool med jævne mellemrum, men ifølge Empolis præsident, Fabrizio Corsi, var The Reds milimeter fra at hente den polske midtbanespiller forud for 2016/17-sæsonen.

På daværende tidspunkt var Zielinske på udlån hos Empoli fra Udinese, og havde Udinese ikke haft det sidste ord i handlen, kunne midtbanespilleren meget vel være endt hos Liverpool, fortæller Corsi til Radio Kiss Kiss.

- Da han skiftede til Napoli, havde han også muligheden for at skifte til Liverpool, som gjorde et godt forsøg på at overbevise ham, fortæller Serie A-klubpræsidenten.

- Jeg arbejdede ud fra Udineses bedste interesser, og de havde en aftale med Napoli, og deres præsident, Giampaolo Pozzo, er ikke nem at forhandle med, fortæller Corsi.

Zielinske har også selv tidligere fortalt, hvor tæt hans skifte til Liverpool i bund og grund var.  Faktisk mødtes han med Jürgen Klopp for at diskutere et skifte.

- Mit hoved var ét stort rod. Liverpool fik fat i et privatfly, og jeg mødtes med Jürgen Klopp. Han fortalte, at han ville have mig på holdet, og jeg så en helt anden verden, hvilket kun gjorde mit hoved endnu mere forvirret, har den polske midtbanespiller tidligere udtalt.

- Jeg vidste, at Liverpool virkelig ville have mig, men i sidste ende fungerede det bare ikke mellem dem og Udinese. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED