Liverpool vandt målfest på Anfield

Af Rasmus Bendrup
19.01.2019 Kl. 16:58
Liverpool tog tre point hjemme mod Crystal Palace i en kamp, som endte 4-3 til The Reds.

Liverpool skulle forsøge at bibeholde afstanden til Manchester City på syv point hjemme på Anfield imod Crystal Palace denne lørdag.

Starten af kampen var præget af et massivt Liverpool-overtag, selvom det aldrig rigtig udmøntede sig i reelle chancer til Merseysideklubben, som ikke for alvor kunne åbne op for Crystal Palaces forsvar.

Efter 34 minutter kom Crystal Palace så på overraskende vis foran, da Wilfried Zaha kom fri i venstre side på en omstilling, hvorfra han kunne sende et fladt indlæg ind i boksen, hvor Andros Townsend stod klar til at sparke bolden ind til 1-0.

Mere skete der ikke rigtigt før pausen, men blot et minut inde i anden halvleg fik Liverpools topscorer, Mohamed Salah, udlignet.

Bolden havnede for fødderne af Virgil van Dijk, som trykkede af et stykke udefra, og efter en afretning kom bolden hen til Salah, som nemt og upresset, dog med et flot detalje, satte bolden ind bag Julian Speroni i Palace-målet.

Kort herefter, 53 minutter inde i opgøret, tog Liverpool så føringen efter at have presset Palace i bund, da Naby Keita sendte en bold ind i feltet, hvor han fandt Roberto Firmino, som vendte på en tallerken og afsluttede.

Bolden blev rettet lidt af på vej mod målet, hvilket snød Speroni, og dermed var The Reds på sejrkurs med 2-1.

Føringen holdte dog ikke længe, da Palace igen kom på tavlen efter 65 minutter, da James Tomkins på flot vis headede bolden i nettet på et hjørnespark.

Dermed blev Palace det første Premier League-hold til at score mere end ét mål på Anfield i denne sæson.

10 minutter yderligere skulle der så gå før næste scoring, som blev et spøjst et af slagsen.

En lang bold mod James Milner blev nemlig omsat til et indlæg, som Julian Speroni selv fumlede i retning mod mål, hvorefter Salah igen fik en fod på, og dermed blev dobbelt målscorer.

Drama kom der i slutminutterne, da James Milner efter 89 minutter fik et rødt kort efter en tackling på Zaha, og da Liverpool i forvejen var presset i bund, gjorde det ikke opgaven nemmere.

Tværtimod hvor kampen var på vej hen, så fik Liverpool scoret tre minutter inde i tillægstiden, da Sadio Mané kom fri og krøllede bolden i det lange hjørne til en øget føring på 4-2 til stor glæde for Liverpool og Jürgen Klopp.

Sådan skulle det dog ikke ende, da indskiftede Max Meyer to minutter senere kom fri i feltet, hvor han sikkert satte bolden ind bag Alisson i Liverpool-kassen, og således endte kampen 4-3, som også blev kampens resultat i et hæsblæsende opgør på Anfield.