AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2018 20:04
Liverpool-trio er igen klar til Southampton-kamp

Liverpool har tre førsteholdsspillere tilbage fra skader til søndagens møde med Southampton.


Adam Lallana, Alberto Moreno og Ragnar Klavan var ikke med i truppen, da Liverpool spillede 2-2 mod Tottenham i sidste weekend.

Nu er de dog alle tre tilbage. Det bekræfter manager Jürgen Klopp, der lørdag talte med pressen forud for Liverpools møde med Southampton i Premier League søndag. 

Baken Alberto Moreno har været ankelskadet, mens stopperen Ragnar Klavan har været ude med en skade i låret. De er begge helt kampklar, men forventes ikke at være i spil til en startplads hos The Reds.

Det kunne Adam Lallana til gengæld godt være. Lallana har trænet med det meste af ugen og har også en U/23-kamp i benene. Han er dog ikke helt fit nok til at starte inde, fortæller Klopp.

Derfor bliver det nok kun til et indhop for landsholdsspilleren, når Liverpool møder hans tidligere klub.

Liverpools møde med Southampton sparkes i gang lørag klokken 17:30 på St. Mary's Stadium. Kampen kan ses LIVE på TV3 Max. Som altid kan du også se højdepunkter her på PLBOLD.dk efter kampen 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED